Als lezer van deze nieuwsbrief zal u steeds als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe stappen die worden gezet in de realisatie van het Pallieterpark.
Moeite om onze nieuwsbrief te lezen?
Bekijk hem in een browser..

Even voorstellen: onze architect, Geert van Hamme

Reeds van in onze beginjaren werken we samen met architect en stabiliteitsingenieur Geert van Hamme voor het ontwerp van onze projecten. Met zijn creativiteit, vakmanschap en brede ervaring creëert hij steeds opnieuw projecten met een eigen karakter.


In zijn ontwerpen ligt de focus steeds op licht en ruimte. Dit kan u zelf ontdekken in de bouwplannen van het Pallieterpark. Geert van Hamme voorziet telkens grote raampartijen in onze leefruimtes zodat u in uw appartement optimaal kan genieten van natuurlijk licht. Verder gebeurt de indeling van de appartementen zeer doordacht, waardoor we veel praktische woonruimte creëren, rekening houdend met voldoende bergruimte. Dit wordt mede mogelijk gemaakt omdat Geert van Hamme naast architect ook stabiliteitsingenieur is. Extra balken of kolommen worden mee in het ontwerp verwerkt zonder storend te zijn.

Bouwen is een complex proces dat een goede aanpak vereist. Geert van Hamme volgt dan ook het ganse bouwproces op de voet. Zo geeft hij ook telkens zijn visie over de materiaalkeuze. Hij kiest steevast voor duurzame materialen, maar volgt hierin voor ons de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Op deze manier staan wij samen garant voor het leveren van een hoogstaande kwaliteit.

U kan een indruk krijgen van de kwaliteit van zijn werk voor het Pallieterpark op deze pagina.
Contacteer ons voor een afspraak: +32 (0)14 42 33 85 | info@ruimwonen.be

Ons postadres:
NV Verbo | Otterstraat 38 bus 1 | 2300 Turnhout

Bedankt dat wij onze diensten via deze weg even mochten voorstellen. Wij respecteren uw privacy, als u denkt geen toegevoegde waarde terug te vinden, stuur ons dan een mail. Wij verwijderen u meteen uit onze databank.

Deze nieuwsbrief wordt met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Verbo NV geeft geen garanties met betrekking tot volledigheid en juistheid, alsook met betrekking tot het al dan niet actueel zijn van objectgegevens en andere informatie in deze nieuwsbrief. Verbo NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze nieuwsbrief alsook voor het gebruik of gevolgen van het gebruik van de informatie door derden. Aan de informatie beschikbaar op www.ruimwonen.be kunnen geen rechten ontleend worden.