Als lezer van deze nieuwsbrief zal u steeds als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe stappen die worden gezet in de realisatie van het Pallieterpark.
Moeite om onze nieuwsbrief te lezen?
Bekijk hem in een browser..

Pallieterpark:
wonen voor het leven!

In het kader van levenslang wonen voorzien wij in elke fase appartementen die aangepast kunnen worden aan minder mobiele mensen. Deze appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Verder kunnen ook de badkamer en keuken worden aangepast aan uw noden. Op deze manier krijgt u de kans om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen op een veilige en comfortabele manier.
Verder kan u met onze ruime liften ook alle gemeenschappelijke delen bereiken, waardoor we u een basistoegankelijkheid kunnen garanderen.A.02 in Reinaert

Momenteel zijn de werken van fase Reinaert, gelegen aan de Mechelsesteenweg, gestart. In deze fase werd appartement A.02 voorzien voor rolstoelgebruikers. In dit ruime appartement van 122 m² heeft u de mogelijkheid om zich vlot zelfstandig te kunnen verplaatsen. Door het terras aan de voor- en achterzijde van het gebouw kan u op elk moment van de dag genieten van de zon. De private tuin wordt aangelegd met kunstsiergras, op deze manier vraagt uw tuin weinig tot geen onderhoud.

Heeft u interesse? In een persoonlijk gesprek bepalen we samen welke aanpassingen er nodig zijn zodat u kan blijven genieten van uw vertrouwde omgeving in het hartje van de stad Lier.

www.ruimwonen.be
Contacteer ons voor een afspraak: +32 (0)14 42 33 85 | info@ruimwonen.be

Ons postadres:
NV Verbo | Otterstraat 38 bus 1 | 2300 Turnhout

Bedankt dat wij onze diensten via deze weg even mochten voorstellen. Wij respecteren uw privacy, als u denkt geen toegevoegde waarde terug te vinden, stuur ons dan een mail. Wij verwijderen u meteen uit onze databank.

Deze nieuwsbrief wordt met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Verbo NV geeft geen garanties met betrekking tot volledigheid en juistheid, alsook met betrekking tot het al dan niet actueel zijn van objectgegevens en andere informatie in deze nieuwsbrief. Verbo NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze nieuwsbrief alsook voor het gebruik of gevolgen van het gebruik van de informatie door derden. Aan de informatie beschikbaar op www.ruimwonen.be kunnen geen rechten ontleend worden.
Foto's: ruimwonen.be en David Amsler