Als lezer van deze nieuwsbrief zal u steeds als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe stappen die worden gezet in de realisatie van het Pallieterpark.
Moeite om onze nieuwsbrief te lezen?
Bekijk hem in een browser..

Op vrijdag 19 mei kan u in primeur de plannen van gebouw Marieke en Peterus komen bekijken. Bent u benieuwd? U bent van harte welkom tijdens ons opendeurweekend op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 mei.

U wordt uitgenodigd op de voorstelling van gebouw Marieke en Peterus!

Bij uw bezoek aan onze website heeft u het ongetwijfeld al gemerkt. Gebouw Charlot en Beyaard zijn al een hele tijd uitverkocht, gebouw Reinaert kleurt ook al aardig rood. Voor diegenen die al geruime tijd vol nieuwsgierigheid wachten op de start van de verkoop van de volgende fase hebben we goed nieuws: Uw geduld wordt niet langer op de proef gesteld!

Op vrijdag 19 mei organiseren we een kick-off event waarop we u, als abonnee van onze nieuwsbrief, als eerste de mogelijkheid geven tot het inkijken van de plannen van gebouw Marieke en Peterus. Om 15u30 gaan de deuren open en krijgt u de primeur.


Niet alleen vrijdag, maar het ganse weekend zetten we de deuren van ons verkoopskantoor wagenwijd voor u open. Onze familie staat voor u klaar om in een persoonlijk gesprek samen met u te ontdekken welk appartement het beste bij u past.

Om u in de gelegenheid te stellen alles achteraf nog eens rustig te bekijken, krijgt u uiteraard het magazine met de overzichtsfoto’s mee en plattegronden van elk appartement.


Niet één, maar twee primeurs in één weekend

Vindt u, net zoals vele anderen met u, kopen op plan moeilijk en wil u zich vooraf een beeld vormen van wat u koopt?
Dan hebt u zeker oren naar onze 2e primeur. Ook dat kan namelijk vanaf 19 mei ter plaatse! In gebouw Charlot zal vanaf dat weekend ons gloednieuwe modelappartement geopend zijn voor het grote publiek. Ervaar als één van de eersten hoe wonen in Pallieterpark kan zijn. U krijgt een idee van onze manier van bouwen, de lichtinval, de ruimtes en de opbergmogelijkheden, de afwerkingskwaliteit en de gemeenschappelijke delen.
Twijfelt u nog? Kom dan zeker ook hier eens langs tijdens ons opendeurweekend en laat u overtuigen door wat u te zien krijgt. Kwaliteit spreekt voor zich!

Praktisch:

  • Vrijdag 19 mei tussen 15u30 en 19u
  • Zaterdag 20 mei en zondag 21 mei tussen 10u00 en 16u00
  • In het Pallieterpark-verkoopskantoor, Mechelsesteenweg 34, Lier (achteraan het terrein, in de voormalige business seats van voetbalclub Lyra.)
  • Parkeren is mogelijk onder het verkoopskantoor of in de openbare parking Dungelhoeff.
Schrijf meteen in voor dit exclusief kick-off event door hier te klikken.
Schrijf in...

Nieuwsbrief gemist?

Heeft u één van onze vorige nieuwsbrieven gemist of neemt u nog eens graag een kijkje in één van de vorige?

Onze vorige nieuwsbrieven zijn voortaan ook terug te vinden op onze website onderaan de nieuwspagina.

Contacteer ons voor een afspraak: +32 (0)14 42 33 85 | info@ruimwonen.be

Ons postadres:
NV Verbo | Otterstraat 38 bus 9 | 2300 Turnhout

Bedankt dat wij onze diensten via deze weg even mochten voorstellen. Wij respecteren uw privacy, als u denkt geen toegevoegde waarde terug te vinden, stuur ons dan een mail. Wij verwijderen u meteen uit onze databank.

Deze nieuwsbrief wordt met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Verbo NV geeft geen garanties met betrekking tot volledigheid en juistheid, alsook met betrekking tot het al dan niet actueel zijn van objectgegevens en andere informatie in deze nieuwsbrief. Verbo NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze nieuwsbrief alsook voor het gebruik of gevolgen van het gebruik van de informatie door derden. Aan de informatie beschikbaar op www.ruimwonen.be kunnen geen rechten ontleend worden.