Als lezer van deze nieuwsbrief zal u steeds als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe stappen die worden gezet in de realisatie van het Pallieterpark.
Moeite om onze nieuwsbrief te lezen?
Bekijk hem in een browser..

Op vrijdag 18 januari kan u in primeur de plannen van gebouw Fransoo komen bekijken. Bent u benieuwd? U bent van harte welkom tijdens ons opendeurweekend op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 januari.

U wordt uitgenodigd op de voorstelling van gebouw Fransoo!

Wonen in Pallieterpark... Voor sommigen een droom die reeds werkelijkheid werd, bij anderen een droom in wording. Misschien maakte u reeds kennis met mensen die hier intussen met veel plezier wonen, of spreekt ons project al langer tot uw verbeelding, maar vond u vorige keer nét niet uw gading?

Tot welke groep u ook behoort, voor al diegenen die reeds geruime tijd vol nieuwsgierigheid wachten op de start van de verkoop van deze laatste fase hebben we goed nieuws: Uw geduld wordt niet langer op de proef gesteld!

Op vrijdag 18 januari rollen we een laatste keer de rode loper uit, en geven we u, als abonnee van onze nieuwsbrief, als eerste de mogelijkheid tot het inkijken van de plannen van gebouw Fransoo. Om 15u30 gaan de deuren open en krijgt u de primeur.


Niet alleen vrijdag, maar het ganse weekend zetten we de deuren van ons verkoopskantoor wagenwijd voor u open. Onze familie staat voor u klaar om in een persoonlijk gesprek samen met u te ontdekken welk appartement het beste bij u past.

Om u in de gelegenheid te stellen alles achteraf nog eens rustig te bekijken, krijgt u uiteraard het magazine met de overzichtsfoto’s mee en plattegronden van elk appartement.


Bewonder vanaf nu ook de aangelegde parktuin

Vindt u, net zoals vele anderen met u, kopen op plan moeilijk en wil u zich vooraf een beeld vormen van wat u koopt? Ook dat kan ter plaatse! Het ganse weekend zal ons modelappartement geopend zijn voor het publiek. Hier ervaart u hoe wonen in Pallieterpark kan zijn. U krijgt een idee van onze manier van bouwen, de lichtinval, de ruimtes en de opbergmogelijkheden, de afwerkingskwaliteit en de gemeenschappelijke delen.

Ook de parktuin maakt een belangrijk deel uit van het ganse project. Vanuit het modelappartement kan u genieten van het uitzicht op de aangelegde parktuin met vijverpartij.

Twijfelt u nog? Kom dan zeker ook hier eens langs tijdens ons opendeurweekend en laat u overtuigen door wat u te zien krijgt. Kwaliteit spreekt voor zich!

Praktisch:

  • Vrijdag 18 januari tussen 15u30 en 19u
  • Zaterdag 19 januari en zondag 20 januari tussen 10u00 en 16u00
  • In het modelappartement, Kazernedreef 7, Lier (in de eerste ingang van gebouw Charlot, op de 3e verdieping)
  • In het verkoopskantoor, Kazernedreef 1, Lier (in de eerste ingang van gebouw Beyaard, op de 3e verdieping)
  • Parkeren is mogelijk in de openbare parking Dungelhoeff.
Schrijf meteen in voor dit exclusief kick-off event door hier te klikken.
Schrijf in...

Nieuwsbrief gemist?

Heeft u één van onze vorige nieuwsbrieven gemist of neemt u nog eens graag een kijkje in één van de vorige?

Onze vorige nieuwsbrieven zijn voortaan ook terug te vinden op onze website onderaan de nieuwspagina.

Contacteer ons voor een afspraak: +32 (0)14 42 33 85 | info@ruimwonen.be

Ons postadres:
NV Verbo | Otterstraat 38 bus 9 | 2300 Turnhout

Bedankt dat wij onze diensten via deze weg even mochten voorstellen. Wij respecteren uw privacy, als u denkt geen toegevoegde waarde terug te vinden, stuur ons dan een mail. Wij verwijderen u meteen uit onze databank.

Deze nieuwsbrief wordt met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Verbo NV geeft geen garanties met betrekking tot volledigheid en juistheid, alsook met betrekking tot het al dan niet actueel zijn van objectgegevens en andere informatie in deze nieuwsbrief. Verbo NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze nieuwsbrief alsook voor het gebruik of gevolgen van het gebruik van de informatie door derden. Aan de informatie beschikbaar op www.ruimwonen.be kunnen geen rechten ontleend worden.