Als lezer van deze nieuwsbrief zal u steeds als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe stappen die worden gezet in de realisatie van het Pallieterpark.
Moeite om onze nieuwsbrief te lezen?
Bekijk hem in een browser..

In deze nieuwsbrief lichten we graag toe wat “ruim wonen” voor ons betekent.

Wij bouwen appartementen met ruimte, licht en comfort.

Al vanaf het begin zijn dit de pijlers die we meenemen in ons ontwerp.

Ruimte

De oppervlaktes in Residentie Pallieterpark variëren tussen de 97 en 204 m². Bovendien beschikt elk appartement over een ruim terras gaande van 12 m² tot 90 m².
Wanneer we binnenkort de plannen voorstellen zal u als eerste kunnen ontdekken dat alle appartementen voorzien zijn van mooie leefruimtes en twee of drie slaapkamers. We hechten veel belang aan de leefruimtes. Dit wil echter niet zeggen dat we inboeten op de functionaliteit.


Zo rusten wij 95% van onze keukens uit met een keukenberging. Deze voorraadberging is een aparte berging, los van de traditionele wasplaats die in elk appartement wordt voorzien.
Elk appartement beschikt over minstens één badkamer met inloopdouche, ligbad en badmeubel met dubbele wastafel. Verschillende badkamers beschikken ook over een raam zodat er daglicht binnenvalt.

Licht

In het gehele appartement wordt licht benadrukt door grote raampartijen en door de positionering van de ruimtes in het appartement. Zo brengen bijvoorbeeld meer en meer mensen de dag van vandaag veel tijd door in hun keuken. Daarom is elke keuken gepositioneerd aan de buitengevel en op deze manier dan ook voorzien van rechtstreeks daglicht via een ruim glasoppervlak.

Comfort

Het begrip ‘ruimte’ gaat voor ons verder dan enkel de oppervlakte en indeling van uw appartement. Wij voorzien voor elk appartement een ruime, afgesloten garagebox gelegen in de ondergrondse parking. Ook komt dit ruimtegevoel terug in de gemeenschappelijke delen. Zo zijn bijvoorbeeld onze liften voorzien voor acht personen.
Bent u nieuwsgierig geworden naar de kwaliteit die wij leveren, dan nodigen wij u graag dit weekend uit op onze opendeurdag in één van onze andere projecten in Turnhout. Hier kan u ons volledig ingericht modelappartement bezoeken en reeds een eerste indruk opdoen van wat wij kunnen realiseren voor u. U bent van harte welkom op zaterdag 18/10 en zondag 19/10 van 10 uur tot 16 uur in Residentie Engelenhof te Turnhout, verkaveling Nieuwe Erven 2 (Swat Engelenstraat, zijstraat Lokerenstraat). Meer info hierover kan u terugvinden op...
www.vastgoedturnhout.be
Contacteer ons voor een afspraak: +32 (0)14 42 33 85 | info@ruimwonen.be

Ons postadres:
NV Verbo | Otterstraat 38 bus 1 | 2300 Turnhout

Bedankt dat wij onze diensten via deze weg even mochten voorstellen. Wij respecteren uw privacy, als u denkt geen toegevoegde waarde terug te vinden, stuur ons dan een mail. Wij verwijderen u meteen uit onze databank.

Deze nieuwsbrief wordt met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Verbo NV geeft geen garanties met betrekking tot volledigheid en juistheid, alsook met betrekking tot het al dan niet actueel zijn van objectgegevens en andere informatie in deze nieuwsbrief. Verbo NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze nieuwsbrief alsook voor het gebruik of gevolgen van het gebruik van de informatie door derden. Aan de informatie beschikbaar op www.ruimwonen.be kunnen geen rechten ontleend worden.