Als lezer van deze nieuwsbrief zal u steeds als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe stappen die worden gezet in de realisatie van het Pallieterpark.
Moeite om onze nieuwsbrief te lezen?
Bekijk hem in een browser.

Het Pallieterpark krijgt meer en meer vorm. Lees meer over…

De plannen van onze tuinarchitect

Droomt u al lang van een plekje om te wonen in/tussen het groen in het hartje van de stad? In residentie Pallieterpark zal u thuiskomen in een oase van groene rust. NV Verbo streeft naar het bieden van rust en geborgenheid in combinatie met het bruisende stadsleven van Lier.

Variatie

De zongeoriënteerde appartementen liggen in een landschapspark van meer dan 13.000 m2. Beide wooneenheden liggen rond een rustgevende waterpartij, gescheiden door een centrale dreef die toegang geeft tot het achterliggende park waarin het heerlijk vertoeven is. Of u nu houdt van het maken van een wandelingetje of liever wat wil uitrusten op een bankje, het is steevast genieten van de pracht van de natuur in al zijn facetten. De zorgvuldig uitgekozen beplanting biedt u een verrassend kleurenpallet doorheen de seizoenen.

Door de doordachte landschaps-architectuur kan u ook vanuit de luxe van uw appartement genieten van deze frisse, groene en gevarieerde woonomgeving.

De gelijkvloerse appartementen beschikken over een met zorg ontworpen private tuin, die varieert van 30 m2 tot 270 m2. Door het standaard voorziene onderhoudsvriendelijk plantenperkje en het duurzame kunstgras, ligt de nadruk in uw tuin vooral op het tot rust komen.

Maak een afspraak met ons om de plannen te bekijken.
Bel Marc, Sandra en John op ...
014 42 33 85
Contacteer ons voor een afspraak: +32 (0)14 42 33 85 | info@ruimwonen.be

Ons postadres:
NV Verbo | Otterstraat 38 bus 1 | 2300 Turnhout

Bedankt dat wij onze diensten via deze weg even mochten voorstellen. Wij respecteren uw privacy, als u denkt geen toegevoegde waarde terug te vinden, stuur ons dan een mail. Wij verwijderen u meteen uit onze databank.

Deze nieuwsbrief wordt met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Verbo NV geeft geen garanties met betrekking tot volledigheid en juistheid, alsook met betrekking tot het al dan niet actueel zijn van objectgegevens en andere informatie in deze nieuwsbrief. Verbo NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze nieuwsbrief alsook voor het gebruik of gevolgen van het gebruik van de informatie door derden. Aan de informatie beschikbaar op www.ruimwonen.be kunnen geen rechten ontleend worden.