Als lezer van deze nieuwsbrief zal u steeds als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe stappen die worden gezet in de realisatie van het Pallieterpark.
Moeite om onze nieuwsbrief te lezen?
Bekijk hem in een browser.

Verbo NV is een sterk familiebedrijf

met meer dan 20 jaar ervaring in het realiseren van woondromen

In 1987 startte Marc Vervoort in een samenwerkingsverband met enkele collega’s. Ze ontwikkelden enkele woonprojecten in o.a. Antwerpen, Herentals en Turnhout. Na het opdoen van deze ervaringen besloot Marc om in 1991 alleen verder te gaan en zijn eigen zaak op te richten: NV Verbo “Vervoort Bouw”. Gedurende de volgende jaren bouwde Marc appartementsgebouwen in Turnhout, Herentals, Schoten, Vosselaar met als pronkstuk Residentie “De Lindekens” in Turnhout. Dit project omvat 100 appartementen en zorgde mee voor de heropleving van de buurt.

Zoon en dochter

Na het afronden van zijn ingenieursstudies en het volgen van een Master In Management besloot zoon John in 2003 om in het familiebedrijf te stappen. De focus van NV Verbo lag nadien vooral op het bouwen van enkele grote projecten in Turnhout zoals Residentie “Vianeakkers” en “Engelenhof”.
Sinds januari 2012 versterkt ook dochter Sandra het team van NV Verbo. Na een carrière van meer dan 10 jaar als IT-manager bij Janssen Pharmaceutica besliste zij om mee in het groeiende bedrijf te stappen.


Bij NV Verbo stopt de service niet na de verkoop. Ondertussen heeft de familie Vervoort ook een jarenlange ervaring in vastgoedbeheer, verhuur en verkoop van vastgoed en in verzekeringen. Bij ons kan u terecht voor het totaalpakket.
Onze grootste troef als familiezaak is ongetwijfeld de diepgewortelde kennis van zake. Onze ervaring en kennis werd reeds op jonge leeftijd van vader op zoon en dochter doorgegeven. Alsook onze banden met aannemers, leveranciers en klanten.
Door de familiale band kunnen we hecht samenwerken en is er een blindelings vertrouwen in elkaar. Wat alleen maar voordelen heeft voor de klant: we communiceren efficiënt en zijn zeer besluitvaardig.
We hechten een grote waarde aan uitstekende contacten met onze klanten en bouwen een sterke vertrouwensband met hen uit op lange termijn. Vele klanten of hun familie en vrienden keren later bij ons terug. Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel.
Het beste bewijs hiervan is dat Marc al 4 jaar woont tussen meer dan honderd klanten in Residentie “De Lindekens” in Turnhout. In 2010 besloot hij samen met zijn vrouw om hun huis te verkopen en naar een appartement te verhuizen. Ook zij keken op tegen het onderhoud van het huis en de tuin nu de kinderen al enkele jaren uit huis waren. Nu ze op hun appartement wonen ligt ook bij hen de focus op de levenskwaliteit en hebben ze tijd om te genieten van hun kleinkinderen, te reizen zonder zich zorgen hoeven te maken om de tuin,…


www.ruimwonen.be
Contacteer ons voor een afspraak: +32 (0)14 42 33 85 | info@ruimwonen.be

Ons postadres:
NV Verbo | Otterstraat 38 bus 1 | 2300 Turnhout

Bedankt dat wij onze diensten via deze weg even mochten voorstellen. Wij respecteren uw privacy, als u denkt geen toegevoegde waarde terug te vinden, stuur ons dan een mail. Wij verwijderen u meteen uit onze databank.

Deze nieuwsbrief wordt met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Verbo NV geeft geen garanties met betrekking tot volledigheid en juistheid, alsook met betrekking tot het al dan niet actueel zijn van objectgegevens en andere informatie in deze nieuwsbrief. Verbo NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze nieuwsbrief alsook voor het gebruik of gevolgen van het gebruik van de informatie door derden. Aan de informatie beschikbaar op www.ruimwonen.be kunnen geen rechten ontleend worden.