Als lezer van deze nieuwsbrief zal u steeds als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe stappen die worden gezet in de realisatie van het Pallieterpark.
Moeite om onze nieuwsbrief te lezen?
Bekijk hem in een browser..

Reeds ingeschreven voor ons kick-off event?

Nog niet ingeschreven voor ons kick-off event van 24 april? Haast u en schrijf u in voor 20 april:

Schrijf nu in

Praktisch:

  • op vrijdag 24 april
  • om 19.00 uur ’s avonds
  • in het Pallieterpark-verkoopskantoor, Mechelsesteenweg 34, Lier
    (achteraan het terrein, in de voormalige business seats van voetbalclub Lyra. Parkeren kan in parking Dungelhoeff)

Past 24 april u niet, bezoek ons verkoopskantoor dan op zaterdag 25 of zondag 26 april tussen 10u en 16u. Ook op zaterdag 2 en zondag 3 mei zal ons verkoopskantoor geopend zijn van 10u tot 16u.

Lier, het oude Lier, met zijn witte gevels en blozende daken, met zijn vesten, waarop houten windmolens wenken, ligt juist op die plek, waar de drie Nethen hun loop tot een zilveren strik tezamenbinden. Ten noordoosten rekken zich de zwijgende dennenbossen over de stille Kempen uit… Zo omschrijft Felix Timmermans de stad Lier in zijn boek ‘Een lepel herinneringen’.


Fier op Lier

De stad Lier heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot in de 7de eeuw. Overblijfselen hiervan zijn het feeërieke begijnhof en het statige belfort, die beide tevens behoren tot de prestigieuze lijst van het Unesco-werelderfgoed.

De vesten

De vesten, de oude stadsomwalling, werd op het einde van de 18de eeuw verlaagd en beplant. Op deze manier vormen ze nu een 5 km lange fiets- en wandelgordel rond de stad. Residentie ‘Pallieterpark’ bevindt zich naast deze vesten. Via een korte wandeling bevindt u zich zo in het bruisende centrum van de stad.


De bijnaam Lierke Plezierke doet al vermoeden dat ook echte levensgenieters aan hun trekken komen in de stad. Zo is het tijdens de zomer heerlijk vertoeven op de terrassen van het Zimmerplein in de schaduw van de beroemde Zimmertoren.
De stad Lier werkt voortdurend aan vernieuwing. Zo werd de Grote Markt opnieuw aangelegd en werd het nieuwe stadscentrum rond de standskantoren ontwikkeld. Op het einde van de Kazernedreef vindt u het nieuw aangelegde park en het zwembad ‘De Waterperels’.

NV Verbo biedt u graag de mogelijkheid om te wonen in deze nieuwe prachtige omgeving, in deze bruisende stad!

www.ruimwonen.be
Contacteer ons voor een afspraak: +32 (0)14 42 33 85 | info@ruimwonen.be

Ons postadres:
NV Verbo | Otterstraat 38 bus 1 | 2300 Turnhout

Bedankt dat wij onze diensten via deze weg even mochten voorstellen. Wij respecteren uw privacy, als u denkt geen toegevoegde waarde terug te vinden, stuur ons dan een mail. Wij verwijderen u meteen uit onze databank.

Deze nieuwsbrief wordt met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Verbo NV geeft geen garanties met betrekking tot volledigheid en juistheid, alsook met betrekking tot het al dan niet actueel zijn van objectgegevens en andere informatie in deze nieuwsbrief. Verbo NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze nieuwsbrief alsook voor het gebruik of gevolgen van het gebruik van de informatie door derden. Aan de informatie beschikbaar op www.ruimwonen.be kunnen geen rechten ontleend worden.