Als lezer van deze nieuwsbrief zal u steeds als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe stappen die worden gezet in de realisatie van het Pallieterpark.
Moeite om onze nieuwsbrief te lezen?
Bekijk hem in een browser..

Ons project Pallieterpark biedt woongelegenheid in het groen, vlak bij het hart van de stad Lier. 120 luxe-appartementen worden beschikbaar voor wie ruim wil wonen.

U wordt uitgenodigd om de start mee te maken!

Vrijdag 24 april start de verkoop van onze appartementen. Die avond organiseren we het kick-off event waarop we u, als abonnee van onze nieuwsbrief, als eerste inlichten over onze plannen. U krijgt de primeur.

Wat staat er op het programma? De plannen van het landschapspark en van de 120 appartementen worden voorgesteld en toegelicht. Na de presentatie kan u met uw vragen terecht bij Marc, John of Sandra van Verbo. Bij een glaasje en een hapje vertellen ze u hoe ze het project plannen en uitwerken. U krijgt als eerste de 3D-impressies te zien die een gespecialiseerde studio van het Pallieterpark heeft gemaakt. Het blijft niet bij foto’s: ook een film geeft een vlot beeld over het gebouw, zijn omgeving en de verschillende appartementen.


Om u in de gelegenheid te stellen alles achteraf nog eens rustig te bekijken, krijgt u het magazine met de overzichts-foto’s mee en plattegronden van elk appartement.


Praktisch:

  • op vrijdag 24 april
  • om 19.00 uur ’s avonds
  • in het Pallieterpark-verkoopskantoor, Mechelsesteenweg 34, Lier
    (achteraan het terrein, in de voormalige business seats van voetbalclub Lyra. Parkeren kan in parking Dungelhoeff)
Schrijf meteen in voor dit exclusief kick-off event door hier te klikken.
Schrijf in...

De werken beginnen

Het verplichte archeologisch bodemonderzoek van de bouwplaats is afgelopen. De onderzoekers maakten daarbij flink wat ‘molshopen’ (zie foto).

Niets staat de start van de bouwwerken nog in de weg. Op 24 april kan u als eerste kiezen uit nieuwe, ruime appartementen in het groen, vlak bij het hart van de stad!

Contacteer ons voor een afspraak: +32 (0)14 42 33 85 | info@ruimwonen.be

Ons postadres:
NV Verbo | Otterstraat 38 bus 1 | 2300 Turnhout

Bedankt dat wij onze diensten via deze weg even mochten voorstellen. Wij respecteren uw privacy, als u denkt geen toegevoegde waarde terug te vinden, stuur ons dan een mail. Wij verwijderen u meteen uit onze databank.

Deze nieuwsbrief wordt met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Verbo NV geeft geen garanties met betrekking tot volledigheid en juistheid, alsook met betrekking tot het al dan niet actueel zijn van objectgegevens en andere informatie in deze nieuwsbrief. Verbo NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze nieuwsbrief alsook voor het gebruik of gevolgen van het gebruik van de informatie door derden. Aan de informatie beschikbaar op www.ruimwonen.be kunnen geen rechten ontleend worden.