Als lezer van deze nieuwsbrief zal u steeds als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe stappen die worden gezet in de realisatie van het Pallieterpark.
Moeite om onze nieuwsbrief te lezen?
Bekijk hem in een browser..

Direct na onze openingsreceptie krijgt u een korte nieuwsflash met de hoogtepunten die we u niet willen onthouden. In ons verkoopkantoor ter plaatse antwoorden we graag op uw vragen.

Nieuws, heet van de naald, over Pallieterpark

Op vrijdag 24 april begon de verkoop van de appartementen van het Pallieterpark.
De persconferentie met voorstelling van het project en de receptie achteraf trok vele nieuwsgierigen.

Televisie

Ook de regionale televisie-mensen van RTV schonken aandacht aan ons project. Je kan hun lange nieuwsbericht hier nog bekijken:
rtv.be/artikels/pallieterpark-op-oude-terreinen-lyra-a7242
Het is waar: voor de camera spreken maakte ons wat zenuwachtig ;-)


Website

De aangepaste website is ook sinds vrijdag online. Je vindt daar de op de persconferentie en het televisienieuws getoonde beelden van het Pallieterpark, met de volledige video waarbij je door het park wandelt. Op de uitgebreide website kan u ook een kijkje nemen in een afgewerkt appartement. Het webadres is ruimwonen.be

Op de website kan u nu de plannen opvragen van al de appartementen die reeds in verkoop zijn: ruimwonen.be/wonen.php
Je kiest op aantal slaapkamers, ligging, verdieping enzovoort, waarna je de plannen van de appartementen die aan jouw keuzes voldoen, te zien krijgt. De plannen van jouw droomappartement kan je downloaden om nadien te printen, mét of zonder de afmetingen.

Bezoek ons

Ons verkoopkantoor ter plaatse ging vorig weekend ook van start. In de vroegere business seats van voetbalclub Lyra, nu achteraan op het bouwterrein (gps: Kazernedreef, zijstraat Mechelsesteenweg), kan u terecht met al uw vragen rond de keuze van het voor u meest geschikte appartement. We mochten daar het voorbije weekend al heel wat nieuwsgierigen te woord staan.

Het verkoopskantoor is open:

  • elke maandag en donderdag van 13.30 tot 19.00 u.
  • elke zaterdag van 9 tot 12 uur
Tijdens het komend lange weekeinde voorzien we extra openingsdagen, namelijk op 2 en 3 mei, van 10 tot 16 uur.
Parkeren is mogelijk onder het gebouw of in de openbare parking Dungelhoeff.

Bezoek regelmatig onze website om na te gaan wanneer we aanwezig zijn op de bouwwerf. We zullen u graag te woord staan.

U vindt altijd de meest up-to-date informatie over onze openingsuren op de website: ruimwonen.be/contact.php

Contacteer ons voor een afspraak: +32 (0)14 42 33 85 | info@ruimwonen.be

Ons postadres:
NV Verbo | Otterstraat 38 bus 1 | 2300 Turnhout

Bedankt dat wij onze diensten via deze weg even mochten voorstellen. Wij respecteren uw privacy, als u denkt geen toegevoegde waarde terug te vinden, stuur ons dan een mail. Wij verwijderen u meteen uit onze databank.

Deze nieuwsbrief wordt met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Verbo NV geeft geen garanties met betrekking tot volledigheid en juistheid, alsook met betrekking tot het al dan niet actueel zijn van objectgegevens en andere informatie in deze nieuwsbrief. Verbo NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze nieuwsbrief alsook voor het gebruik of gevolgen van het gebruik van de informatie door derden. Aan de informatie beschikbaar op www.ruimwonen.be kunnen geen rechten ontleend worden.