Als lezer van deze nieuwsbrief zal u steeds als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe stappen die worden gezet in de realisatie van het Pallieterpark.
Moeite om onze nieuwsbrief te lezen?
Bekijk hem in een browser..

Graag willen we u, als abonnee van onze nieuwsbrief, uitnodigen voor een exclusieve rondleiding.

Bezoek ons modelappartement in Turnhout

Zoals u wellicht al heeft opgemerkt, kende ook de verkoop een ongeziene start. Momenteel zijn er nog 19 van de 42 appartementen beschikbaar. Een overzicht kan u terugvinden op ruimwonen.be.

Opendeurweekend

Vind u, net zoals vele anderen met u, kopen op plan moeilijk en wil u zich vooraf een beeld vormen van wat u koopt?
Dat kan! Speciaal voor jullie en voor de klanten die reeds gekocht hebben, organiseren wij op vrijdag 26 juni en zaterdag 27 juni een opendeurweekend in ons modelappartement te Turnhout. Wij nodigen u dan ook graag van harte uit!
In ons modelappartement kan u ervaren hoe het wonen is in een appartement. U krijgt een idee van onze manier van bouwen, de ruimtes en de opbergmogelijkheden, de afwerkingskwaliteit en de gemeenschappelijke delen.
Twijfelt u nog? Kom dan zeker ook langs tijdens ons opendeurweekend en laat u overtuigen door wat u te zien krijgt. Kwaliteit spreekt voor zich!


Praktisch

Residentie Engelenhof: Swat Engelenstraat 52 bus 5 in Turnhout
  • Vrijdag 26/6 van 12 tot 17 uur
  • Zaterdag 27/6 van 10 tot 16 uur
Tip: niet elk GPS-toestel herkent reeds de Swat Engelenstraat. Geef in dat geval de “Lokerenstraat” in op uw toestel en neem de zijstraat recht tegenover de Thomas More Hogeschool Campus.

Vordering van de werken

Enkele weken na de start van onze verkoop, schieten de werken goed op. De graafwerken zijn afgerond en de firma Peetermans NV is net gestart met de kelderwerken.

Zij zijn al 20 jaar gespecialiseerd in kelderbouw en betonwerken.

Voor ons staan zij na een samenwerking van reeds 18 jaar als trouwe bouwpartner garant voor een solide samenwerking!

Contacteer ons voor een afspraak: +32 (0)14 42 33 85 | info@ruimwonen.be

Ons postadres:
NV Verbo | Otterstraat 38 bus 1 | 2300 Turnhout

Bedankt dat wij onze diensten via deze weg even mochten voorstellen. Wij respecteren uw privacy, als u denkt geen toegevoegde waarde terug te vinden, stuur ons dan een mail. Wij verwijderen u meteen uit onze databank.

Deze nieuwsbrief wordt met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Verbo NV geeft geen garanties met betrekking tot volledigheid en juistheid, alsook met betrekking tot het al dan niet actueel zijn van objectgegevens en andere informatie in deze nieuwsbrief. Verbo NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze nieuwsbrief alsook voor het gebruik of gevolgen van het gebruik van de informatie door derden. Aan de informatie beschikbaar op www.ruimwonen.be kunnen geen rechten ontleend worden.