Als lezer van deze nieuwsbrief zal u steeds als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe stappen die worden gezet in de realisatie van het Pallieterpark.
Moeite om onze nieuwsbrief te lezen?
Bekijk hem in een browser..

Passeerde u recent nog in de buurt van het Pallieterpark, dan heeft u zelf kunnen vaststellen dat de werken, sinds de start in mei, zeer vlot verlopen zijn. De weergoden zijn ons gunstig gezind, waardoor de metselwerken van de kelder van gebouw Beyaard en Charlot hun voltooiing naderen.

Weldra starten we met de bovengrondse metselwerken

Voor deze metselwerken kunnen we al 20 jaar rekenen op het solide familiebedrijf: Algemene Bouwwerken Stoffelen. De kunst van het kwalitatief vakmanschap wordt hier al drie generaties doorgegeven van vader op zoon. Jos Stoffelen combineert het traditioneel bouwen met de modernste technieken. Zo worden de muren van onze afgesloten garageboxen opgetrokken in dragend metselwerk. Hiervoor maken we echter gebruik van witte silicaatsteen die op elkaar wordt gelijmd voor een mooie precieze afwerking. Hierdoor heeft ook onze kelder een verzorgde en lichte uitstraling.


Ook in ons verkoopkantoor heerst de nodige bedrijvigheid. Zoals u wellicht heeft kunnen vaststellen op onze website loopt ook de verkoop als een trein. Reeds 74% van de appartementen zijn verkocht. Er zijn nog slechts 11 appartementen beschikbaar in gebouw Beyaard. Gebouw Charlot is ondertussen volledig uitverkocht.

Opendeurweekend

Verder verwelkomen we u graag op zaterdag 17 en zondag 18 oktober op ons opendeurweekend in het verkoopkantoor op de site. Dit bevindt zich nog steeds achteraan de werf in de voormalige bussinesseats in de Kazernedreef. Meer info volgt later, maar noteer de data alvast in uw agenda.
Daarnaast maken we graag tijd voor een persoonlijke afspraak. Onze contactgegevens vindt u terug op de website:
ruimwonen.be

Contacteer ons voor een afspraak: +32 (0)14 42 33 85 | info@ruimwonen.be

Ons postadres:
NV Verbo | Otterstraat 38 bus 1 | 2300 Turnhout

Bedankt dat wij onze diensten via deze weg even mochten voorstellen. Wij respecteren uw privacy, als u denkt geen toegevoegde waarde terug te vinden, stuur ons dan een mail. Wij verwijderen u meteen uit onze databank.

Deze nieuwsbrief wordt met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Verbo NV geeft geen garanties met betrekking tot volledigheid en juistheid, alsook met betrekking tot het al dan niet actueel zijn van objectgegevens en andere informatie in deze nieuwsbrief. Verbo NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze nieuwsbrief alsook voor het gebruik of gevolgen van het gebruik van de informatie door derden. Aan de informatie beschikbaar op www.ruimwonen.be kunnen geen rechten ontleend worden.